Elsan Ekopajan väki

Elsan Ekopajan väki

Elsan Ekopajan tuotteiden suosio kasvaa vauhdilla! Samalla Mari ja Pekka huomasivat etteivät omat kädet ja kotipajan tilat enää riitä niin isojen saippuamäärien valmistukseen ja aika loppuu myynnistä ja markkinoinnista.

Näin ollen Elsa kokosi puolestamme tämän tiimin joka sai nimekseen Charlien enkelit, suomeksi: Pekan enkelit.

Esittelemme tässä itsemme:

Mari Tiira

 

Mari Tiira Elsan Ekopaja

Mari on Elsan äiti ja Elsan Ekopajan perustaja. Mari sai idean saippuan valmistukseen syksyllä 2020 kun kaapista ja kaupoista loppui Anna-tyttären herkälle iholle sopiva pyykinpesuaine. Mari päätti valmistaa pulverin itse, mutta huomasi että siitä puuttui yksi olennainen ainesosa: siivoussaippua. Sitä ei saanut mistään kaupasta joten Mari valmisti sen itse. Saatiin aikaan ensimmäinen saippua ja siitä innostuneena Mari kokeili erilaisia saippuareseptejä ja hurahti hommaan. Mari on luonut kokonaisen saippuamalliston ja intohimona on nyt laajentaa luonnollisen palakosmetiikan pariin. 

Mari on ensimmäiseltä ammatiltaan psykiatrinen sairaanhoitaja sekä mielenvalmentaja. Mari on myös urallaan tehnyt myynti-ja markkinointitöitä. Marin harrastuksena on puutarhanhoito, silkkikanojen hoito ja Mari hoitaa sieluaan luonnossa liikkumalla. 

 

Pekka Santapakka

 

Pekka Santapakka Elsan Ekopaja

Pekka Santapakka on Elsan isä ja Marin aviomies. Pekka on toinen Elsan Ekopajan perustajista. Pekka pitää käsillä tekemisestä ja rakentamisesta ja onkin ollut vastuussa mm. silkkikanojemme kanalan rakentamisesta ja jokaisen valmistustilan remontista sekä saippuamuottien ja leikkureiden rakentamisesta. Pekan löytää usein leikkaamassa ja paketoimassa saippuoita. 

Pekka viihtyy myös metsässä ja pitää veneilystä ja kalastamisesta. Pekka hyödyntää Heinolan upeita liikuntamahdollisuuksia mm. pelaamalla frisbeegolfia. 

 

Tiina Murro

Tiina Murro Elsan Ekopaja

Tiina Murro astui Elsan Ekopajan riveihin maaliskuussa 2022. Tiina tuo Elsan Ekopajan porukkaan iloa, energiaa ja tulta. Tiinan tausta on myynnin ja markkinoinnin saralla. Mari ja Tiina jakavat menneisyyttä Me&I lastenvaatemyynnin parista. Tiina on kaunis, iloinen ja kupliva persoona ja jakaa luonto- ja perhearvot kanssamme. Tiina tekee myyntitöiden lisäksi paljon kaikenlaista: vaikuttajamarkkinointia, mallintöitä ja meikkausta. Tiina harrastaa paljon liikuntaa (tai tekee töitä kuntosalilla) ja osallistuu hyväntekeväisyyteen vapaaehtoisena. 

Tiina tuli Elsan Ekopajan porukkaan huolehtimaan siitä että me näymme maailmalle. Tiinan missio on saada Elsan Ekopajan varainhankintapohja kukostamaan ja perheet innostumaan saippuavarainkeruusta. Tiina osallistuu myös Saippuakahvilan hommiin ja hoitaa yritysyhteistyön. Tervetuloa sinä kultainen nainen!

 

Jenni Äijälä

Jenni Äijälä Elsan Ekopaja

Jenni Äijälä siirtyy porukkaan suoraan perhevapaalta. Jennin kädet kutisivat päästä tekemään ihania juttuja joten Jenni valikoitui luonnollisesti saippuakauhan varteen. Jennin tausta on myös sairaanhoidossa ja Marin ja Jennin tiet ovat kohdanneet kauan sitten suljetun osaston ovien takana (molemmilla oli silloin avaimet kaulassa) Jenni on löytänyt käsillä tekemisen riemun äitiyslomansa aikana, hän on valmistanut kauniita avainnauhoja ja koruja Juho-pojan päiväunien aikana. Nyt Jennin on hyvä aika tehdä suurloikka uuteen työelämään ja aloittaa ura saippuanvalmistajana. Tervetuloa tuulitukka Jenni. 

 

Tässä tapasit Elsan Ekopajan vakituisen väen eli Pekan enkelit. Esittelememme vielä muut merkkihenkilömme tässä:

Elsa:

 

Elsan Ekopajan Elsa

Työporukkaamme kuuluvat tottakai myös jokaisen lapset. Elsa on koko toiminnan inspiraattori ja sydän. Elsa on Marin ja Pekan tytär. Elsan Syntyi 2018 ja eli 4 kaunista kuukautta vakavan synnynnäisen sydänvian kanssa. Elsan rakkaudesta kumpuaa yrityksemme arvot ja luovuus.

Yhteensä Pekan enkeleillä on lapsia 10 kun luemme enkelilapsetkin mukaan. Lastemme työtehtävät vaihtelevat osaamisen ja jaksamisen mukaan, tärkeimpänä kuitenkin rakkaus ja aika jonka heidän kanssaan saamme viettää. 

 

Silkkitiput:

Silkkikana

Elsan Ekopajan työntekijöinä on myös pörröistä porukkaa. Silkkikanat ilahduttavat Saippuakahvilan vieraita kesäpäivinä sekä munivat kullanarvoisia munia Silkkitipujen shampooseen. 

Kiitos koko Pajan väelle, teette kullanarvoista työtä jokainen.